Grön frihetlig och alternativ

Återigen har jag gjort någon arg genom att uttrycka min sanning. Personen driver en blogg som jag följer. Han är Ateist som jag fast där slutar likheterna. Han är TAN, Traditionalist, Auktoritär och Nationalist, min raka motsats.

Just nu skriver han om Islam. Jag tänker inte länka till hans blogg, för den är ganska motbjudande. Jag tycker inte om religion men han uppvisar, i mina ögon, ett hat mot muslimer. Hans retorik är förvillande lik den som kommer från SD-svanzen som jag kallar dom. Han kan häva ur sig att muslimer är våldtäktsmän och att ”vi” måste ”skydda VÅRA kvinnor”. Det lustiga blir att när jag nämner att jag gillar Linnea (assholesonline) så blir han förbannad och kallar hennes åsikter för ”en tunna skit”.

När jag sedan nämner ett foto han har på sin Facebook som föreställer en yppig blondin i tajt svart läderdräckt (med en text som antyder att detta är vad riktiga killar gillar) så blir han rosenrasande. Han anklagar mig för att vara feminist och ett vänstertroll (och dessutom inte läskunnig). Både troll och feminist kan jag hålla med om, men jag anser mig vara GAL och inte vänster.

(Mer om GAL längre ner.)

Det olustiga med denna bloggaren var att han lät andras hatfulla kommentarer ligga kvar utan att han påtalade dom. Han låter t.o.m. en kvinna gästblogga och hennes inlägg låter precis som hatpredikanter från SD-svären. Jag kan tycka att de värsta hatarna från ”högerpopulister” liknar islamska fundamentalister. Dom ska skydda ”sina” kvinnor från andra ”folkslag”. När jag påtalade detta blev mina texter raderade men han lät, lustigt nog, sina svar ligga kvar. Måste vara obegripligt för en besökare.

Nåväl. Alla är fria att tycka vad dom vill. Bara det inte hindrar andras åsiktsfrihet. Han har tydligen redan blivit åtalad för hets mot folkgrupp så någon annan har tydligen anmält honom.

Så här blir det när man är GAL. Högern tror man är vänster. Vänstern tror man är höger. Nasister tror man är kommunist och socialister tror man är rasist.

Men jag är en grön alternativ libertarian. Jag vill att alla ska vara fria att forma sina egna liv utan att hindra andras frihet. Jag vill att vi går omformar civilisationen så den blir hållbar både miljömässigt och mänskligt. Jag är teknooptimist och hoppas att robotar, maskiner och artificiell intelligens ska befria oss från löneslaveri.

Förändring möter alltid motstånd. Men förändringen sker ändå. Vi måste bara styra den framåt för allas bästa.

/Det Goda Trollet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s